Android Ninjas logo en slogan
Screenshot office spaces app

Vodafone Office Spaces

De Vodafone Office Spaces app ‘Powered by iotspot’ helpt bedrijven om hybride en flexibel te werken. Werkplekken zijn met een paar klikken snel en intuïtief te boeken.

List-it

Krijg meer gedaan met deze handige en slimme todo app. Versleep je todo’s om ze snel van tijdsoptie of prioriteit te veranderen. Of laat een dagelijkse melding de List-it app je motiveren om wat todo’s af te werken.

Screenshot list-it app
Screenshot tickit app

Tickit

Ondersteund door kunstmatige intelligentie determineert de Tickit app teken aan de hand van foto’s. Deze business-to-business app is een handige tool voor onderzoekers.

Zelfstroom

De Android app van Zelfstroom geeft de gebruiker op een aantrekkelijke manier inzicht in de opbrengst van zijn zonnesysteem. Ook het aanpassen van gegevens en oplossen van storingen is via de app op een interactieve manier mogelijk.

Screenshot zelfstroom app
Screenshot startselect app

Startselect

Makkelijk digitale games en giftcards kopen doe je via de Startselect app. Afrekenen kan via een van de vele opties die de app aanbiedt. De digitale codes zijn meestal gelijk beschikbaar.

GaiaZOO

Kijk op de kaart waar je bent, vind dieren en bezienswaardigheden, bekijk de agenda en doe een quiz om je kennis te testen. Met de app van GaiaZOO wordt je dagje uit een groot succes.

Screenshot gaia zoo app
Screenshot iotspot app

iotspot

De app van iotspot maakt hybride en flexibel werken makkelijk. Via een overzichtelijke lijst of plattegrond boek je snel een werkplek. Bekijk waar je teamleden zijn en nodig ze uit om samen te werken.

Multibel

Multibel is het Zwitserse zakmes onder de alarmering en communicatie apps. Met o.a. portofoon functionaliteit, alleenwerker ondersteuning en natuurlijk locatie-specifieke groepsalarmen en conference calls.

Screenshot multibel app